perjantai 14. helmikuuta 2014

Oko tänään 1 v 5 kk

Ihan ensiksi terveisiä meiltä ja Okolta Pyryn perheelle. Olisi kiva saada sinusta Leena fb-kaveri ja nähdä mitä Pyrylle kuuluu. Jos luet tämän, niin kaino toiveemme on, että lähettäisit minulle fb:ssä kaveripyynnön (nimeni on Aino-Inkeri Taavila). Löysin sivusi fb:stä, mutta en löytänyt kohtaa, mihin olisin voinut jättää kaveripyynnön, siksi yritän yhteyttä näin päin! Hyvää ystävänpäivää Pyrylle ja Pyryn perheelle lähettää Oko ja Okon mummo ja vaari. Oko lähettää myös ystävänpäiväonnittelut Arcolle, Kepalle ja varsinkin painikaveri Oksille sekä kaikille tuttaville.

Oko-poika täyttää tänään siis vuoden ja viisi kuukautta. Kyllä aika on mennyt nopeasti ja naurettu on varmasti enemmän kuin viitenä vuotena yhteensä ennen Okon tuloa. Tänään on ystävänpäivä ja Halti kävi juuri tuomassa Okolle ystävänpäivälahjan, iltapäivällä Halti tulee sitten meille. Eilen tulivat vetovaljaat, vaari ja Oko kävivät jo potkuttelemassa valjaat Okon päällä. Ihan hyvin oli mennyt, mutta vetovaljaitten kanssa ei tietenkään taluttaminen onnistu.

Okon kanssa on tehty samoja nimeämisjuttuja kuin aikaisemminkin, muutama esine on jäänyt pois (lelu mennyt rikki) ja muutama uusi tullut tilalle. Etsimistä tehdään joka päivä ja tietysti kaikenlaista leikkimistä. Lenkiltä tultua Oko nappaa aina hanskat tai pipon ja se täytyy vaihtaa namiin. Jos "vaihdetaan" pyyntö unohtuu, Oko katselee ihan onnettomana hanska vierellään ja ihmettelee miksi kukaan ei huomaa että hän nappasi hanskan. Enää se ei napostele hanskoja, vaan kuljettelee niitä ihan nätisti. Olen harjoitellut Okon kanssa joka päivä sisällä vierellä kulkemista ja ulkonakin pieniä matkoja. Sisällä homma onnistuu sataprosenttisesti, mutta ulkona on paljon vielä häiriötekijöitä, jotka pitäisi saada "eliminoitua". Hiljaista edistymistä kuitenkin. Nyt olen välillä laittanut Okolle sisällä lyhyen taluttimen ja olemme kiertäneet huushollia sen kanssa. Hyvin onnistuu, eikä Oko edes huomaa että on taluttimessa.

Ei ole oikein järisyttäviä uusia juttuja kerrottavana, päivät lipuvat joutuisasti eteenpäin ja Oko on aina niin suloinen ja mukava ja kultainen ja rakas. Teen vielä ainakin yhden postauksen tähän blogiin eli ajattelin lopettaa blogin kirjoittelun, kun Oko täyttää 1,5 vuotta. Nytkin tulee enemmän kirjoitteltua Okon touhuja facebookiin, joten sieltä ne sitten ovat nähtävissä niille, jotka haluavat käydä kurkistamassa mitä Okolle kuuluu. Olisi tosi kivaa, jos saisimme sinne enemmän samojen vanhempien eli Fredyn ja Sirun jälkeläisten kuulumisia. Nythän siellä on Siru Sirkkunen, joka on Okoa edeltävästä pentueesta ja Oko. Lisää kaivattaisiin! Ja nyt viime päivistä kuvia:

Patikoimassa Inarin kirkolta Jäniskoskelle.

Okon uudet valjaat!

Laanilan lenkillä täytyi välillä haukkua poroja.


 Oi mikä mussukka (tosi "pehmeä" kuva).

Tässä minä Oko-poika olen 1 v 5 kk!

 Oko ja "tyttöystävä" eli vanha lady Halti.

 Laanilan lenkillä juoksua potkukelkan edellä.

Tultiin juuri lenkiltä ja Oko haluaa ottaa nokoset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti