keskiviikko 4. syyskuuta 2013

On jo syyskuu

Hups hei, nyt on jo syyskuun 4. päivä. 10 päivän päästä Oko täyttää vuoden. Kyllä aika kuluu nopeasti. Nopeasti on mennyt viime päivät täälläkin, ihan jäin ihmettelemään, että en ole ehtinyt Okon blogiakaan päivittämään taas moneen päivään. Mihin se aika on oikein lentänyt?

Olemme touhunnet kaikenlaista. Eija ja vaari ovat käyneet tekemässä verijälkiä metsään ja kaikki koirat ovat käyneet jäljestämässä. Toisille on lyhyempi rata ja toisille pitempi. Oko on ottanut kai homman aika tosissaan ja pärjännyt ihan kivasti. Oko kai tykkää jäljestämisestä, joten sitä täytyy tehdä sen kanssa jatkossakin. Eija on opettanut myös Okolle "juttuja" ja vaari on opettanut seuraa-käskyä. Välillä homma sujuu ihan luonnikkaasti, mutta kun lenkille lähdetään, aina ensin on puhtia purettava muulla tavoin ja vasta sen jälkeen "seuraillaan". Nähtävästi tämäkin oppi menisi perille, jos kaikki ruoka annettaisiin vain seuraa-käskyn opettelun yhteydessä. Nythän Oko on saanut kaksi kertaa päivässä ruoka-annoksensa ja opetustilanteissa sitten nappuloita. Minä olen pääasiassa keskustellut Okon kanssa hmmm-hmmm-kielellä, sillä Oko osaa hakea mummon katselemaan kanssaan ikkunasta kaikenlaista sen mielestä jännää. Siinä sitten ollaan vierekkäin ja hmmm-hmmm-kielellä keskustellaan. Välillä sataa mummolle suukkoja, ainakin silmälasit kaipaavat aina pesun tällaisen session jälkeen.

Kivaa on Okolla ollut, kun sillä on koirakavereita, joiden kanssa voi leikkiä "koiraa" ja välillä käydä viilentämässä tunteitaan vedessä ja juoda Kitkan kirkasta vettä. Nyt en tämän enempää tarinoi, laitan sen sijaan kuvia, jotka ehkä kertovat enemmän kuin tuhat sanaa:

Tänään kävimme Kannuslahdessa kävelyllä. Sieltä tämä
kuva Okosta. ....

Mukana oli Okon paras leikkikaveri Oksi!

Tämän aamun aamusumua Yli-Kitkalla.

Ja mökin takametsä oli kuin satujen maailmasta, sumu oli
aivan erityisen väristä.

Okon ulkoleluista yksi mieluisin on jalkapallo ja pallonpeluukavereista
tietysti vaari!

Leikkikavereista sen sijaa Oksi on yliveto, Arco ja Kepa
eivät enää jaksa nuoriso-osaston touhuja, vaikka välillä
nekin hetken ovat leikkisällä päällä.

Oksi osaa hypätä korkealle. Oko ihailee ja haluisi tehdä perässä,
jos osaisi ....

Okos siellä taskussa meille jotain?

Olisin toki laittanut blogiin enemmän kuvia, mutta jostain syystä blogialusta ei suostu enempään, joten tähän oli tänään tyydyttävä. Mutta tuleehan muita päiviä, laittelen sitten joukkoon vanhempiakin kuvia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti