perjantai 3. toukokuuta 2013

Tylsää ....

Meillä on tylsää ja Okolla on tylsää! Eilen Rovaniemellä etsin Okolle "kenkiä", jotka suojaisivat sen tassuja. Vaihtoehtona oli vahvat kumitossut, jotka olisivat olleet paksummat kuin nämä kaksi päällekkäistä muovipussia, joita olen Okon takajaloissa käyttänyt. Tylsää, kumpiakaan ei ollut Mustissa ja Mirrissä. Sitten olisin ostanut Okolle kelluntaliivit kevään ja kesän kalastusreissuja varten. Tylsää, bordercollien kokoa ei löytynyt. Sitten olisin ostanut koirapillejä kaksi kappaletta, sellaisia, joissa toinen pää on tavallinen koirapilli ja toinen pää korkeataajuuksinen pilli. Tylsää, kaupassa oli vain yksi kappale. Sen sai vaari. Rovaniemellä menikin koko päivä, olimme vasta illalla seitsemän jälkeen kotosalla. 

Tänään olemme tehneet taas näitä lyhyitä lenkkejä. Tylsää. Aamulla herätessä meillä näytti tältä:

 Veräjälle eli pihaantulotielle
 Vierasmökille
Olohuoneesta rantaan ja Kitkan selälle
Hehtaarirappu ja pitkospuut

Ihan tylsää. Koko aamupäivän satoi lunta, sitten satoi räntää ja sitten vettä. Huomiseksi on luvattu samanlaista säätä. Aamulla tehtiin Okon kanssa juttuja ja loppupäivä laitettiin autoa. Huh, siinä riittää hommaa. Okosta oli ihan tylsää jököttää autossa, kun me laitoimme tauluja, vaatekoukkuja, vuodetta ja kaappien hyllyjen pinnalle suojalevyjä, jotta ajaessa ei niin kovaa kolinaa kuuluisi astia- ym. kaapeista. Välillä käytiin pelaamassa palloa ulkona ja sisällä. Oko on kova poika kutsumaan palloleikkeihin:
 Pallo suussa se katsoa tapittaa
 silmiin ja haluaa sanoa, tule nyt pelaamaan .... 
Välillä on istuttava sohvalle ja tarkasteltava tilannetta

Okossa on hyvä puoli se, että se ei syö omaa ruokaansa kuin sen, mitä tarvitsee (paitsi herkkuja pöydästä, hmmm ....). Eilen sitä rassasi tuo Rovaniemen reissu, eikä se aamulla syönyt mitään, päivällä Rovaniemellä söi ja sitten vähän illalla. Ihan selvästi huomaa lenkkien puutteen ruokahalussa. Voi, kun sen tassut paranisivat pian! Tänä aamunakaan sillä ei ollut nälkä, mutta kun sanoin, että pupu tulee syömään Okon ruuan, niin sitten se söi vain puolet annoksestaan - jättikö tahallaan puolet "pupulle":

Oko ja pupu ruokailevat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti