keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Haltin kanssa eilen, tänään koirapuistossa

Eilen Halti oli meidän kanssamme klo 11 - 18. Teimme kolme pitempää lenkkiä ja välillä Halti ja Oko ottivat torkkuja. Tosi hyvin Oko ja Halti tulivat toimeen keskenään, vain kerran Halti murahti Okolle, kun Oko kävi raapimaan käpälällään Haltin häntää. Halti on hyvin rauhallinen, eikä Oko pystynyt sitä houkuttelemaan leikkeihinsä. Vähän asia ihmetytti, mutta sitten Oko leikki itsekseen. Tässä muutama kuva kaveruksista:





Seuraavan kerran haemme Haltin lenkille ensi perjantaina.

Tänään kävimme taas koirapuistossa Okoa "juoksuttamassa". Siellä juostiin ja riehuttiin entiseen malliin.

 Tässä kunnon poseerauskuva. Oi, miten hieno mies meille on
kasvamassa!

 Leikin riemua ...
... ja vauhtia
Takaisin tullessa Oko kävi tervehtimässä
näitä poroja, jotka olivat Topi-koiran pihamaalla

Aamulla kävin Okon kanssa kiertämässä Suopunkitien lenkin ja loppumatkasta Oko riehaantui hyppimään remmissään ja minua vasten. Toivottavasti tuo remmiriehuminen jää pois kesään mennessä tai ainakin tuo vasten hyppiminen ja näykkiminen. Ei ole kivaa, jos ohuissa vaatteissa poika näykkäsee .... Okon hellyydenkipeä puolikin tulee esille, lenkeillä se silloin tällöin tulee luokseni hyväiltäväksi, täällä sisällä se välillä on niin mammanpoikaa, niin mammanpoikaa jotta! Ei Oko kuitenkaan mikään sylivauva ole, mutta suukottelusta se tykkää! Ihmisten ohittamisessa olemme edistyneet, voin sanoa, että jo 85 - 90 %:sesti ohittamiset onnistuvat mallikkaasti. Autojakin välillä katsellaan istuen rauhallisesti, mutta välillä innostutaan kyttäilemään ja silloin Okon tekisi mieli lähteä juoksemaan auton perään. 

Okon ruokkimiseen on nyt kiinnitettävä huomiota, ettei pojasta tulisi ylipainoista. Se on mielestäni pulskistunut parin viimeisen viikon aikana, vaikka kävelemme lenkeillä päivittäin 8 - 10 km. Onneksi tässä vaiheessa on helppo vaikuttaa Okon painoon, paljon vaikeampaa olisi jos se ehtisi pullukaksi. Jossain vaiheessa pitäisi mitata sen säkäkorkeus, kunhan sen ensin saisi pysymään seisomassa yhdessä kohtaa.

On se Oko vaan NIIN IHANA! 

1 kommentti:

  1. Tosi mukavia kaverikuvia Okosta ja Haltista. Kiva on käydä täällä sivulla katselemassa Okon seikkailuja.

    VastaaPoista