torstai 14. maaliskuuta 2013

Oko puoli vuotta (6 kk)

Tänään meidän kullanmurumme täytti kokonaiset puoli vuotta! Kyllä aika on mennyt nopeasti. Laitan tähän eiliseltä päivälenkiltämme kuvan ja sitten tältä päivältä muutaman kuvan:

Eilen oli aivan ihana ulkoilusää, kävelimme neljästään
(vaari, Oko, Halti, minä) noin 13 km

Mikäs näissä maisemissa aurinkoisella säällä
on lenkkeillessä

Tarkkana kuin porkkana hallittiin tänään auton 
kaksoisvuodetta, kun ensin oli laitettu makuupussit
ja tyynyt uuteen (parempaan?) järjestykseen

Palloleikit ovat must-juttu

Leikin ja lenkkeilyn välillä on otettava
pienet unoset, voi meidän kultamurmeliamme

Eilen ja tänään Oko on pitkästä aikaa nostanut jalkaa pissatessaan. Välillä se nousee oikein reippaasti ja sitten välillä pissataan tasajalkaa. Uutena asiana on palloleikin yhteydessä opeteltu tuomaan pallo mummolle. Ensin heitän tennispallon "ota kiinni" ja kun Oko on ottanut sen suuhunsa, sanon "tuo pallo mummolle". Kun Oko tuo pallon, naks ja palkka. Tämä sujui tänään jo ihan mallikkaasti. Muitakin juttuja on harjoiteltu, mutta vähemmän, sillä olemme olleet paljon ulkona ja lisäksi Halti on ollut meillä päivähoidossa. Huomennakin Halti tulee koko päiväksi. Ajattelimme pitää päivähoitolaista vielä ensi viikon, sen jälkeen (kun säät lämpenevät) haemme Haltin sen tarhasta ja lenkitämme sen. Halti kyllä viihtyy meidän kanssamme ja ei siitä minkäänlaista vaivaa ole, siinä mielessä voisi olla vaikka aina täällä, mutta pelkään, että se kiintyy ihan liiaksi meihin, koska on suuren osan päivästä meidän kanssamme.

Tämän enempää en nyt lurittele, sillä lähden seurustelemaan syntymäpäiväsankarin kanssa ja samalla tuijottamaan tv:tä. Oko lähettää lämpimät terveiset kaikille bloginsa lukijoille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti