lauantai 16. maaliskuuta 2013

Säkäkorkeus 53 - 54 cm

Eilen mittasimme Okon säkäkorkeuden, se on 53 - 54 cm. Painoa emme saaneet mitatuksi, sillä Oko on liukas kuin ankerias, eikä suostu pysymään sylissä sitä aikaa, että saisi sen punnituksi. Täytynee odottaa seuraavaa eläinlääkärissä käyntiä, siellä on sellainen vaaka, johon koira voi mennä seisomaan ja siellä Oko käy tosi mielellään. 

Mitään ihmeempiä uusia juttuja ei ole opeteltu, vanhoja on kertailtu ja paljon ulkoiltu. Eilen Halti oli meillä päivähoidossa ilta-seitsemään. Kävimme porukalla ulkoilemassa Kaunispään rinteellä, tässä pari kuvaa eiliseltä:

Pulkkamäessä oli väkeä tungokseen asti, Oko tässä 
ihmettelee, kun aikuiset ihmiset laskevat pulkalla
mäkeä ja niillä on niiiiiin hauskaa ....

Kävimme Kettu-siirtymärinteellä kävelemässä ja ihaiselmassa
aurinkoista Iisakkipään rinnettä, kuvassa laskettelukeskuksen
rakennuksia

Tänään olemme käyneet kahteen otteeseen leikkimässä ja lenkillä. Ensin siivosimme huushollin ja sitten lähdimme koirapuistoon ja sen lähialueille kävelemään. Reilu kaksi tuntia tuolla meni, Okolla oli uusi ulkolelu ja sen kanssa on kiva peuhata. Kun Oko oli ottanut pienet "tirsat", lähdimme kävelylle Kaunispään Etelärinne II:een. Siellä teimme parit poikkeamat lumikenkäreiteilläja Oko sai taas juosta vapaana lelunsa perässä. Aikaa tuollakin meni 2,5 tuntia. Mutta kivaa meillä oli!

 Leikin hurmaa ....

 Missä ne vahukset lorvivat?

Lumi sen kuin pöllyää, kun Oko-ikiliikkuja leikkii ...

... vahukset vain ihailevat maisemia ....

... onneksi välillä viskovat heittolelua

Ulkoilun jälkeen meidän kultamussukkamme nukahti
leikkimatolleen väsyneenä ja kaikkensa antaneena

Olemme tänään vaarin kanssa miettineet kysyisimmekö eläinlääkäriltä voisiko Okon kastroida jo huhtikuussa. Aikaisemmin lääkäri sanoi, että noin vuoden vanhana, mutta jostain luin, että kastroinnin voisi suorittaa nuorempanakin. Ajattelimme, että mikäli huhtikuussa onnistuisi, ei Okon tarvitsisi kesällä kulkea "ratti" kaulassa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti