perjantai 15. helmikuuta 2013

Oko täytti eilen 5 kuukautta

Niin, eilen tämä meidän suloinen, ramboileva, hihnassa vetävä, autoja kyttäävä, hellyydenkipeä, kaikkiruokainen, leikkisä ja perin fiksu Oko-poikamme täytti 5 kuukautta. Poika alkaa olla nuori mies. Juniori-ruuasta siirrytään jo aikuisen koiran ruokaan. Ja ne 5 kuukauden vanhan nuoren miehen strategiset mitat olivat 18,4 kg ja säkäkorkeus 51 cm, takakorkeus ehkä sentin verran enemmän. Tosin pyllyn päällä on huitsin paksu turkki, siitä ehkä johtuu, että Oko näyttää takakorkealta. Tässä Oko-pojasta se virallinen potretti "Oko 5 kk":

Hassua, miten en koskaan onnistu kuvaamaan Okon veikeää, leikkisää ilmettä. Aina on tunne, että Oko on hyvin kiusaantunut, kun sitä kuvataan. Oko täyttää jo nojatuolin lähes kokonaan, siitä todisteena nämä kuvat:


Olimme tulleet juuri iltalenkiltä ja Okoa väsytti, kun otin nämä kuvat. Niin kuin lapset yleensäkin, Oko alkaa torkkua jo ilta-kahdeksalta. Se ei kuitenkaan halua mennä makuuhuoneeseen nukkumaan ennen kuin me toisetkin lähdemme peiton alle. No, mikäs tuossa on nukkuessa .... Ja torkkujen jälkeen on taas hangattava kutittavia ikeniä traktorinrenkaalla:


Tänään olemme olleet paljon ulkona. Aamulla kiersimme pidennetyn Etelärinne II:n lenkin. Menimme Uuvanan kohdalta polkua myöten pulkkarinteeseen (Kaunispään päälle menevälle kävely-/pulkkaväylälle), sieltä alas ja Alarinteen tien kautta takaisin kotiin. Päivällä kävimme postilenkin ja nyt illalla Etelärinne II:n lenkin. Noin 3,5 tuntia on Oko tänään ulkoiluttanut meitä, kilometrejä on tullut ehkä 8 km. Huomiseksi on luvattu myös leppoisia kelejä, joten siivouksen jälkeen lähdemme ehkä käymään Laanilassa. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti