tiistai 20. marraskuuta 2012

Tilaamani tavarat saapuivat

Tänään iltapäivällä sain tekstiviestin, että tilaamani tavarat olivat saapuneet Saariselän postiin. Kipitin hakemassa ne per oitis. Talvitakki oli aivan sopiva, nätti ja varmasti lämmin. Huppukin oli paksuvuorinen, mutta sitä emme vielä kokeilleet. Vähän kasvunvaraa takissa on, mutta uskon, että huhtikuussa takki on jo liian pieni, sillä Oko kasvaa kovaa vauhtia. Tossut sen sijaan olivat liian pienet, ne palautan takaisin. Nimikilpi on ihan söpö! Toivottavasti Okokin tykkää pitää sitä. Laitan näistä "kauneuksista" kuvat tähän alle:

 Nyt ei napaa palele!

Huppu on vielä sovittamatta, siinä
on nepparikiinnitys.

Nimikilpi kaulapantaan, 
takana on puhelinnumero.

Päivä on kulunut rattoisasti, yö meni hienosti, kuten edellisetkin. Niin, täytyy vielä kehua, ettei Oko ole minua tänään purrut kertaakaan, vain yhden kerran olen joutunut näyttämään sille suihkepulloa. Säälittää, mutta tuo pureskeluvaihe on hankala, onneksi se on vain välivaihe. Jorma opetti sille tänään toisenkin tassun antamista. "Tassu" tarkoittaa vasenta tassua ja "oikea" tarkoittaa oikeaa tassua. Muuten olemme vahvistaneet leikein entisiä, jo opittuja taitoja. Ulkona Oko kulkee jo suht hienosti hihnassa, istahtaa välillä odottamaan palkkaa, vaikka ei ole vetänyt yhtään. Hassu poika, ajattelee varmaan, että 20 metriä on maksimimatka, mikä ilman palkkaa kannattaa kävellä. Pyörätie tuntuu huitsin kiinnostavalta kävelyreitiltä, sitä kävimme tänään kävelemässä muutaman kymmenen metriä. Ajattelimme, että viikonloppuna ajamme jonnekin hiljaiselle tielle, ehkä Sotajoen parkkiin, jotta voimme juoksuttaa poikaa irrallaan ja vahvistaa pillillä kutsua. Olemme muutaman kerran päivässä kokeilleet pillillä kutsua ja se tehoaa, mutta koska naapurissa on asukkaita, niin ei sovi kovasti "pillitellä". 

Ai niin, ulkona ovat aivan upeat revontulet. Niitä kannattaa käydä pojan kanssa katselemassa tämän tämän. Mitähän uutta huomenna tapahtuu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti