maanantai 17. joulukuuta 2012

Ivalossa

Tänään aamulla lähdimme Ivaloon. Matka sujui alkuvaikeuksien jälkeen ihan jees. Oko ei oikein tunnu tietävän missä sen paikka on matkustettaessa. Syy on tietysti meidän. Silloin, kun poika ei enää mahtunut matkustamaan pahvilaatikossa sylissäni, yritin ottaa sen tyynyn päälle syliini, mutta siitä Oko ei tykännyt yhtään. Se kun yrittää tutkia jokaisen nippelin ja nappulan mitä autossa on. Kun yritin pitää sitä kiinni, niin sehän protestoi. Kutturan tie oli tavattoman huonossa kunnossa ja silläkin oli osuutensa asiaan. Tuon jälkeen olemme tehneet pari reissua Ivaloon niin, että olen ollut Okon kanssa takana sängyssä. Siellä ei saisi matkustaa, vaan pitäisi istua turvavöissä. Viimeisellä Ivalon reissulla poika oli jo suht' koht' oikeassa paikassa. Nyt yritimme sille opettaa, missä sen paikka autoa ajettaessa on. Pienen eripuran jälkeen paikka löytyi ja poika tyytyi köllöttämään tyynyn päällä penkkiemme välissä. Siinä Arcokin aina matkusti ja se oli Arcosta paras paikka! Ehkä Okokin oppii vielä pitämään paikkaa tosi hyvänä!

Ivalossa Kaija kävi halaamassa Okoa ja saamassa itselleen hyvän mielen ruiskeen, ennen kuin menimme kahville laittamaan maailman asiat järjestykseen. Vaari ja Oko viettivät autossa laatuaikaa. Kävin vielä apteekissa kyselemässä olisiko siellä koirien hammastahnaa ja kumista hammasharjaa. Tulossa kuulemma on, mutta eivät osanneet sanoa koska??????? Ei Ivalosta löytynyt Okolle uutta kaupapantaakaan. Täytynee katsella nettikaupoista noita puutteita. 

Kun tulimme kotiin ja tein salaattia, Oko hyöri jalkojeni juuressa. Se on kova poika tekemään ruokaa! Sanoin sille, että "missä Okon pallo". Oko kierteli vähän aikaa ja tuli sitten pallo suussa luokseni. Taas minulle tuli tunne, että poika tietää mikä pallo on. 

Äsken tulimme Suopunkitien lenkiltä. Ihan selvästi pikkuherra tykkää käydä lenkillä. Eikä sen tassut tuntuneet yhtään kylmiltä, kun tulimme sisälle. Taitaa nahka olla jo paksuuntunut ja kestää - 10 asteen pakkasia. Nyt luvataan taas kiristyviä pakkasia, joten täytynee käyttää poikaa usemman kerran päivässä noin 300 metrin lenkillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti