sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Jotain uutta joka päivä


Tässä Jorman tänään ottama kuva Okosta. Kuva on heikkolaatuinen, mutta tästä mielestäni näkyy, miten komearyhtinen poika Oko on. Se on vain niin liikkuvainen, että kuvan saaminen oikealla hetkellä on todella onnenkantamoinen. Onneksi me voimme katsella poikaa päivät pitkät! Tässä alla olevassa, vielä enemmän "tärähtäneessä" kuvassa näkyy vähän pojan silmien ilmeikkyyttä. Meistä Okolla on todella ilmeikkäät silmät. Välillä katse on niin viekas ja ovela, välillä anova, välillä lempeä ja välillä täynnä taistelutahtoa. 


Tänään olemme kokeilleet istumista oikealle sivulle ja vasemmalle sivulle, eteenhän poika on istunut jo alusta asti. Lisäksi kertailimme vanhoja juttuja. 

Oko on onnistunut hyppäämään jo sohvalle, se tykkää nukkua siinä. Sen sijaan se on vähän "päätön", kun se saattaa hypätä päädyn kautta pois, vaikka matalammalta istuinkorkeudelta sen olisi helpompi tulla. Äsken Jorma meni katsomaan, mitä se tekee makuuhuoneessa ja poika oli hypännyt itse sängyn päälle, siellä se tutustui sohvatyynyihin. Nyt alkaa tv:stä Tanssii tähtien kanssa, joten tämän päivän plörinät ovat tässä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti