tiistai 25. joulukuuta 2012

Kellokukka hännän alla ja intiaanipäähine housuina

Oko toivottelee hyvää joulua kaikille blogissaan vieraileville!

Okolla on ihana kellokukkakuvio hännän alla. Otin äsken siitä kuvan, mutta kuva ei anna oikeutta "kukan kauneudelle". Minua myös suuresti huvittaa Okon kasvavien housukarvojen väritys, siinä on mustaa, valkoista ja vaalean ruskeaa sulassa sovussa. Se näyttää tällä hetkellä ikään kuin intiaanipäällikön päähineeltä. Olisiko Okon intiaaninimi intiaanipäällikkö "Istuva kukka"? Jos oikein mielikuvitusta käyttää, voi haarojen välissä nähdä mustan sydänkuvion, hi-hi. 


Mielenkiinnolla odotamme, millainen pojan turkista tulee, kunhan Oko on aikuinen. Lisäksi tuo valkoinen hännänpää katoaa pimeällä lumeen ja häntä näyttää ikään kuin katkenneen. Kun ensimmäisen kerran huomasin tuon, säikähdin onko häntä todella poikki. Olen antanut Okolle rypsiöljyä päivittäin ruokalusikallisen verran ja nyt se näkyy turkissakin. Turkki kiiltää niin, että siitä melkein näkee oman kuvansa!

Tänään olemme nukkuneet koko porukalla univelkoja pois. Illalla katselimme elokuvan, joka päättyi n. 00.40. Vaari käytti Okoa pissalla ja sitten köllähdimme kaikki nukkumaan ja heräsimme vasta seitsemän aikoihin tänä aamuna. Okokin nukkui koko yön hienosti, eikä sillä vielä aamullakaan ollut kiirettä pissalle, vaan se nauttii oikein sydämensä kyllyydestä siitä, kun me molemmat rapsuttelemme ja kehumme sitä. 
Kun olimme juoneet kahvit ja Oko syönyt aamupalansa, lähdimme vielä uudelle unnuttelukierrokselle ja heräsimme vasta kello 9.00! Kinkkua on syöty oikein urakalla, Oko on pitänyt huolen, ettei ole ilman kinnua jäänyt. Pojat viettivät taas noin 1,5 tuntia laatuaikaa kahdestaan, kun kävin Tuijun kanssa kävelyllä. Iltapäivällä pidimme taas kinkkukestit ja nukuimme sen päälle reilun tunnin unet. Ensi yönä tuskin muita nukuttaa kuin Okoa, jos sitäkään! Pakkanen on paukkunut tänäänkin - 20 asteen voimalla. Onneksi toiveissa on loppuviikosta noin - 10 asteen pakkasia ja voimme silloin olla Okon kanssa pidempiä aikoja "mellastamassa" ulkona. 

2 kommenttia: